Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Berkel en Rodenrijs dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ondanks dat de gemeente Berkel en Rodenrijs niet heel groot is zijn er voldoende historische, en soms zelfs monumentale locaties, waar de uitvaartdienst plaats kan vinden. Wanneer het aankomt op de begrafenis zelf kunnen wij in overleg met u en de betreffende begraafplaats passende voorzieningen treffen.Er zijn drie begraafplaatsen in Berkel en Rodenrijs:

Algemene Begraafplaats Berkel en Rodenrijs
Aan de Algemene Begraafplaats is een aula met kapel aanwezig die ruimte biedt voor ongeveer 100 personen. Natuurlijk staat het eigen uitvaartcentrum van Teeuw, gelegen op de Algemene Begraafplaats, ook tot uw beschikking.

Plein 1945-1995 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

Hervormde Begraafplaats Berkel en Rodenrijs
De Hervormde Begraafplaats van Berkel en Rodenrijs is gesitueerd aan de westzijde van de Hervormde Dorpskerk. Door de centrale ligging is de Hervormde Begraafplaats goed bereikbaar voor ieder type vervoer. Er is een bushalte op loopafstand aanwezig.

Kerksingel 1 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

Rooms-Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs
De Rooms-Katholieke Begraafplaats is gelegen naast de Rooms-Katholieke kerk ‘Onze Lieve Vrouw Geboorte’. In het kerkgebouw zijn diverse mogelijkheden voor de uitvaartdienst, condoleance en samenzijn tot ongeveer 950 personen.

Noordeindseweg 100 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

Uitvaart regelen in Berkel en Rodenrijs

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.