Bergschenhoek is genoemd naar de hoek in de ‘Bergweg’ naar Hillegersberg. Vanaf de vijftiende eeuw was het plaatsje onderdeel van de ambachtsheerlijkheid Hillegersberg en Rotteban. Net als de meeste dorpen in de regio werd ook Bergschenhoek omgeven door uitgestrekte veengebieden waar vanaf de middeleeuwen aan turfwinning werd gedaan. Sinds 1990 is Bergschenhoek flink gegroeid. Door de fusie met Berkel en Rodenrijs & Bleiswijk op 1 januari 2007 is Bergschenhoek opgegaan in de Gemeente Lansingerland.

Begrafenis Bergschenhoek

De Algemene Begraafplaats is met haar centrale ligging goed bereikbaar voor ieder type vervoer. De Algemene Begraafplaats kent zelf ook een rouwzaal inclusief kapel en biedt hier plaats voor circa 150 personen. Direct naast de begraafplaats bevindt zich het Rouwcentrum Berkel en Rodenrijs, waar ook diensten en bijeenkomsten gehouden kunnen worden.

Kerken in Bergschenhoek

De gemeente Bergschenhoek kent diverse kerken en gemeenschappen waar u door Teeuw een uitvaart kunt laten verzorgen. Met alle genootschappen hebben wij een langdurige en stabiele relatie opgebouwd. Op deze manier kunnen we in goed overleg met de desbetreffende kerk aan al uw persoonlijke uitvaart wensen en voorkeuren voldoen. Bekijk de verschillende kerken in Bergschenhoek hier.

Uitvaart regelen in Bergschenhoek

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.