Wanneer u een begrafenis of crematie wilt regelen in Bleiswijk dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Begrafenis Bleiswijk

Bleiswijk heeft twee begraafplaatsen:

Algemene Begraafplaats Bleiswijk
De Algemene Begraafplaats is gelegen in de dorpskern van Bleiswijk. Door haar centrale ligging goed bereikbaar voor ieder type vervoer. Op de begraafplaats is een aula aanwezig voor ongeveer 50 personen. De Algemene Begraafplaats is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid op en rondom de begraafplaats.

Hoekeindseweg 23 te Bleiswijk Plan hier uw route

Rooms-Katholieke Begraafplaats Bleiswijk
De Rooms-Katholieke Begraafplaats is gelegen naast de Rooms-Katholieke kerk ‘Onze Lieve Vrouwe Visitatie’. In het kerkgebouw zijn diverse mogelijkheden voor de uitvaartdienst, condoleance en samenzijn tot ongeveer 300 personen.

Hoefweg 55 te Bleiswijk Plan hier uw route

Kerken in Bleiswijk

Hoewel Bleiswijk een kleine gemeente is als onderdeel van Lansingerland kent zij wel een rijk verleden. Al in 1248 werd in Bleiswijk de eerste kerk gebouwd. De kerkgebouwen kenmerken zich dan ook met historische beelden en aanzichten. Bekijk hier alle kerken in Bleiswijk.

Uitvaart regelen in Bleiswijk

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.