De gemeente Bergschenhoek kent diverse kerken en gemeenschappen waar u door Teeuw een uitvaart kunt laten verzorgen.

Rooms Katholieke Parochie Sint Willibrord
De kerk is rolstoelvriendelijk, heeft ringleiding en biedt plaats aan ongeveer 250 personen. Tevens ie een orgel aanwezig. Naast de kerk bevindt zich de parochiezaal, waar mogelijkheid is voor condoléance. Er is een eenvoudige rouwkamer beschikbaar. Achter de kerk bevindt zich de Rooms Katholieke begraafplaats die is bestemd voor de parochianen.

Smitshoek 120 te Bergschenhoek Plan hier uw route

Hervormde Gemeente Bergschenhoek
De Hervormde Gemeente is uitstekend bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid rondom de kerk.De Hervormde Gemeente biedt bij een uitvaartdienst ruimte aan circa 600 personen.

Kerkstraat 1 te Bergschenhoek Plan hier uw route

Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Het Baken
De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Het Baken is geschikt voor een kerkelijke uitvaartdienst tot ruim 350 personen. Uitstekend bereikbaar voor invaliden en volop parkeergelegenheid. In de kerk is ringleiding aanwezig, een orgel en een vleugel.

Anthonie van Dijcklaan 1 te Bergschenhoek Plan hier uw route

Evangelische Gemeente Morgenstond
De Morgenstondgemeenten vormen een samenwerkingsverband van evangelische gemeenten en pinkstergemeenten in en rond de Randstad.

De Zijde 5 te Bergschenhoek Plan hier uw route

Uitvaart regelen in Bergschenhoek

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.