Zoetermeer kent vier verschillende Protestantse kerken, te weten:

Protestantse Wijkgemeente De Olijftak – Ichthuskerk
De Protestantse kerk De Olijftak is gesloten evenals het Oranje Nassaucollege. Beiden zijn nu overgegaan in de totaal verbouwde Ichthuskerk in de wijk Seghwaert (voorgangers Olijftak zijn meegegaan). Rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de kerk.

Parkdreef 258 te Zoetermeer Plan hier uw route

Protestante Wijkgemeente De Oase
De Oase is een Protestantse kerk in de wijk Meerzicht en is gebouwd in een deel van een gymzalencomplex. De kerkzaal biedt ruimte voor groepen tot 280 personen en is in bezit van een eigen orgel.

Kerkenbos 8 te Zoetermeer Plan hier uw route

Protestantse Wijkgemeente De Regenboog
Het kerkgebouw van de Protestantse Wijkgemeente Rokkeveen ‘De Regenboog’ biedt de ruimte aan groepen tot 300 personen. De kerk is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de kerk.

Nathaliegang 263 te Zoetermeer Plan hier uw route

Protestantse Wijkgemeente Oosterkerk
Het kerkgebouw van de Protestantse Wijkgemeente Oosterkerk biedt de ruimte aan groepen tot 350 personen. Alles is gelijksvloers en hierdoor uitermate rolstoelvriendelijk. Het gebouw is niet geschikt voor opbaren maar er zijn wel zalen voor condoleance. Goede parkeergelegenheid rondom de kerk (in blauwe zone en parkeergarage).

Oosterheemplein 320 te Zoetermeer Plan hier uw route

Een protestantse uitvaart regelen in Zoetermeer

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met 35 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.