De Hervormde gemeente Berkel en Rodenrijs is verdeeld in Noord en Zuid en heeft om die reden twee Hervormde kerken in Berkel en Rodenrijs, te weten:

Dorpskerk – wijk Noord
De kerk biedt plaats aan ongeveer 450 personen en is goed bereikbaar met ieder vervoertype. Er is een ringleiding aanwezig. De kerk heeft een orgel en er is een piano aanwezig. De kerk heeft geen audio apparatuur.

Kerksingel 1 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

Bethlehemkapel – wijk Zuid
Er is geen openbaar vervoer en er is weinig parkeergelegenheid. Auto’s dienen te worden geparkeerd in de woonwijk. Rolstoelen kunnen via het zijpad naar binnen worden gebracht. Er zijn verder geen extra voorzieningen. De kerk beschikt wel over een ringleiding maar heeft verder geen audio apparatuur.

Rodenrijseweg 431 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

Uitvaart regelen in Berkel en Rodenrijs

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.