Zoetermeer kent vier verschillende Gereformeerde kerken, te weten:

Oud Gereformeerde Gemeente
De Gereformeerde kerk in Zoetermeer biedt ruimte voor ongeveer 90 personen en is rolstoelvriendelijk. De kerk staat in het oude centrum van Zoetermeer en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is in de omgeving beperkte parkeergelegenheid.

Irenelaan 23 te Zoetermeer Plan hier uw route

Gereformeerde Kerk De Lichtbaken
Samenwerkingsgemeente De Lichtbaken bestaat sinds 1 januari 2007. Het is een federatieve kerkelijke gemeente, die tot stand kwam door een samenvoeging van de Christelijke Gereformeerde en de Nederlands Gereformeerde Kerken van Zoetermeer. De kerk staat in de wijk De Leyens, is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de kerk.

Broekwegzijde 196 te Zoetermeer Plan hier uw route

Gereformeerde Kerk Het Kompas
In de negentiger jaren van de vorige eeuw werd het kerkgebouw gemoderniseerd en kreeg het ook de naam Het Kompas. Deze naam sluit aan bij de omgeving van het kerkgebouw (zeeheldenbuurt) en wijst ook op de Bijbel, het kompas voor ons leven. De kerk staat in het oude centrum van Zoetermeer, is rolstoelvriendelijk en biedt ruime parkeergelegenheid rondom de kerk.

Piet Heinplein 13 te Zoetermeer Plan hier uw route

Gereformeerde Vredekerk
De Vredekerk is een Gereformeerde kerk in Zoetermeer. De kerkzaal biedt ruimte voor ongeveer 835 personen en is rolstoelvriendelijk. De kerk staat naast het Woonhart in het centrum van Zoetermeer en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is in de omgeving beperkte parkeergelegenheid.

Zwaardslootseweg 44 te Zoetermeer Plan hier uw route

Een gereformeerde uitvaart regelen in Zoetermeer

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met 35 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.