Waddinxveen kent twee verschillende Evangelische Gemeenten, te weten:

Baptistengemeente Ichthus Waddinxveen

De baptistengemeente Ichthus is een relatief jonge gemeente in Waddinxveen. Zij is in 1994 ontstaan uit de gelijknamige moedergemeente in Alphen aan den Rijn. Na vijf jaar ging zij als zelfstandige gemeente verder. Ze wil een laagdrempelige gemeente zijn, midden in de samenleving, waar ieder mens telt en een persoonlijke en open relatie met God centraal staat.

Remonstrantse Kerk – Remonstrantse Gemeente Waddinxveen

De Remonstrantse Gemeente Waddinxveen is een van de oudste Remonstrantse gemeenten van Nederland. Rond 1615 werden de eerste samenkomsten gehouden in een zogenaamde schuilhut. Het huidige gebouw van de Remonstrantse Gemeente aan de Zuidkade in Waddinxveen, is gesticht in 1834 en ingewijd in 1836. Het bijzondere
gebouw is een officieel Rijksmonument en is het oudste monument van Waddinxveen. De kerk is gebouwd in de
Empire stijl.

Een uitvaart regelen in Waddinxveen?

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Waddinxveen. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Waddinxveen als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.

Ichtuskerk Anne Frank Centrum
Jan van Bijnenpad 1
2742 VS Waddinxveen
Plan uw route met Google Maps

Remonstrantse Kerk
Zuidkade 59
2741 JC Waddinxveen
Plan uw route met Google Maps