Begrafenis in Pijnacker-Nootdorp

Wanneer u een begrafenis wilt regelen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp dan zijn er vijf verschillende
begraafplaatsen waar de uitvaart plaats kan vinden. De gemeente Pijnacker-Nootdorp kent één algemene begraafplaats, twee rooms-katholieke begraafplaatsen en twee Nederlands hervormde begraafplaatsen.

Met alle begraafplaatsen onderhouden wij een uitstekende relatie en kunnen om die reden, in goed overleg, geheel aan
uw persoonlijke wensen voldoen. Lees hier alle informatie over de verschillende begraafplaatsen in Pijnacker-Nootdorp.

Kerkelijke uitvaart in Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt een legio mogelijkheden wanneer het aankomt op kerken en gemeenschappen. Teeuw Uitvaartverzorging kent de juiste wegen in Pijnacker-Nootdorp en onderhoudt met alle kerkgenootschappen een uitstekende relatie.

Wij houden dan ook altijd rekening met uw geloofsovertuiging. Zodoende kunnen we in goed overleg met u en de betreffende kerk aan al uw persoonlijke uitvaart wensen en voorkeuren voldoen. Meer informatie over de kerken in Pijnacker-Nootdorp vindt u hier.

Crematie in Pijnacker-Nootdorp

Indien u kiest voor een crematie in Pijnacker-Nootdorp, dan zijn er verschillende mogelijkheden in de buurt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor crematorium Hofwijk, St. Laurentius, Iepenhof of Eikelenburg. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 015 – 364 03 93 of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.