De gemeente Zuidplas (voorheen gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle) kent twee Rooms-Katholieke kerken:

Sint Josephkerk
De eerste parochiekerk, daterend uit het jaar 1898, met daarnaast de pastorie, stond aan de ’s Gravenweg. Deze kerk is in mei 1992 afgebroken en vervangen door een nieuwe kerk, die gelegen is aan de Kerklaan 20, op de plaats van het voormalige raadhuis. Na vele jaren van voorbereiding werd deze nieuwe Rooms-Katholieke Sint Josephkerk op 6 november 1992 door de voormalige bisschop van Rotterdam, Mgr. R.Ph. Bär, plechtig ingewijd en in gebruik genomen.

Kerklaan 20 te Nieuwerkerk aan den IJssel Plan hier uw route

Sint Johannes Onthoofding Kerk
De geloofsgemeenschap Sint Johannes Onthoofding maakt sinds 1 januari 2011 onderdeel uit van de Parochie Sint jan de Doper. Deze geloofsgemeenschap vormt samen met de geloofsgemeenschappen in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Zevenhuizen/Moerkapelle de parochie St. Jan de Doper.

Oosteinde 23 te Moordrecht Plan hier uw route

Een katholieke uitvaart regelen in Zuidplas

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zuidplas. Met 35 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zuidplas als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.