Hoewel Bleiswijk een kleine gemeente is als onderdeel van Lansingerland kent zij wel een rijk verleden. Al in 1248 werd in Bleiswijk de eerste kerk gebouwd. De kerkgebouwen kenmerken zich dan ook met historische beelden en aanzichten.

Rooms-Katholieke Kerk Parochie Onze Lieve Vrouwe Visitatie
De kerk biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.Het is rolstoelvriendelijk en biedt een goede parkeergelegenheid zowel op het terrein zelf als in de omliggende buurt. Er is een orgel aanwezig. Achter de kerk bevindt zich de R.K. Begraafplaats.

Hoefweg 55 te Bleiswijk Plan hier uw route

Dorpskerk Bleiswijk
De Dorpskerk biedt ruimte aan ongeveer 400 personen. De Dorpskerk is goed bereikbaar met ieder vervoerstype en biedt een goede parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving.

Kerkstraat 4 te Bleiwijk Plan hier uw route

Gereformeerde Kerk Bleiswijk
De kerk biedt ruimte voor opbaren, condoleance en samenzijn na de uitvaartdienst. Met haar locatie in de dorpskern van Bleiswijk uitstekend bereikbaar en goede parkeergelegenheid.

Dorpsstraat 50 te Bleiswijk Plan hier uw route

Evangelische Gemeente De Driehoek
De Brandaris, de Terp en de Driehoek ervaren door hun gemeenschappelijke voorgeschiedenis een zekere verbondenheid met elkaar, maar zijn wel zelfstandige gemeenten die een eigen koers bepalen.

Hoekeindseweg 7a te Bleiswijk Plan hier uw route

Uitvaart regelen in Bleiswijk

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.