Er zijn twee katholieke kerken in Berkel en Rodenrijs:

Onze Lieve Vrouw Geboorte Kerk
De kerk biedt ruimte aan ongeveer 950 personen. Is goed bereikbaar met ieder type vervoer en volop parkeermogelijkheid. Achter de kerk staat het parochiehuis Willem Huygensz, wat bemant wordt door vrijwilligers. Ook hier is er mogelijkheid tot condoléance en samenzijn na uitvaartdienst. Deze zaal beschikt over ruimte voor ongeveer 250 personen.

Noordeindseweg 100 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

PIUS X
Naast de Onze Lieve Vrouw Gebroote kerk is er in Berkel en Rodenrijs ook nog de Rooms-Katholieke kerk PIUS X. In principe vinden uitvaarten altijd plaats vanuit de O.L.V. Geboorte kerk omdat het Parochiehuis en begraafplaats daarnaast gelegen zijn en derhalve geen vervoer nodig is. PIUS X is een kerk dat ruimte biedt aan circa 200 personen.

Anjerdreef 48 te Berkel en Rodenrijs Plan hier uw route

Uitvaart regelen in Berkel en Rodenrijs

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.