Zuidplas is een gemeente in de provincie Zuid-Holland welke in 2010 is ontstaan door een vrijwillige fusie van de voormalige gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. De gemeente Zuidplas biedt diverse voorzieningen voor een persoonlijke herdenking en uitvaart.

Begrafenis in Zuidplas

De gemeente Zuidplas heeft acht begraafplaatsen, waarvan 3 algemene begraafplaatsen in Zevenhuizen-Moerkapelle, 2 algemene begraafplaatsen en 1 Rooms-Katholieke begraafplaats in Moordrecht en 2 algemene begraafplaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Kerken in Zuidplas

In de gemeente Zuidplas zijn vele kerken en gemeenschappen te vinden. Bekijk de verschillende kerken in Zuidplas hier.

Crematie in Zuidplas

Als u of uw dierbare gecremeerd wilt worden, zijn er verschillende mogelijkheden in de buurt. De meeste crematoria beschikken over moderne multimedia faciliteiten, zodat het luisteren naar muziek, een mooie foto presentatie, livestream (op sommige locaties) allemaal mogelijk is. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Een uitvaart regelen in Zuidplas

Teeuw Uitvaartverzorging is met 35 jaar ervaring thuis in de gebruiken en uitvaart mogelijkheden die de gemeente Zuidplas te bieden heeft. Zowel bij een begrafenis als een crematie ondersteunen wij u graag.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.