Waddinxveen is een gemeente in de provincie Zuid-Holland die is ontstaan in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen valt tegenwoordig onder de gemeente Zuidplas. Teeuw biedt ook in de gemeente Waddinxveen mogelijkheden voor een persoonlijke herdenking en uitvaart. Vanzelfsprekend met de aandacht, kwaliteit en service zoals men dat van ons gewend is.

Begrafenis Waddinxveen

Kiest u voor een begrafenis in Waddinxveen dan kunt u terecht op de Algemene Begraafplaats Thijmhof.

Kerkelijke uitvaart Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen biedt diverse mogelijkheden wanneer het aankomt op kerken en gemeenschappen. Teeuw
Uitvaartverzorging kent de juiste wegen in Waddinxveen en onderhoudt met alle kerkgenootschappen een uitstekende relatie.

Wij houden dan ook altijd rekening met uw geloofsovertuiging. Zodoende kunnen we in goed overleg met u en de betreffende kerk aan al uw persoonlijke uitvaart wensen en voorkeuren voldoen. Meer informatie over de kerken in Waddinxveen vindt u hier.

Een uitvaartverzorger die thuis is in Waddinxveen

Teeuw Uitvaartverzorging is met meer dan 25 jaar ervaring thuis in de gebruiken en uitvaart mogelijkheden die in en om Waddinxveen mogelijk zijn. Met respect en in stijl verzorgen
wij uw uitvaart.

Hieronder treft u een globaal overzicht aan van de uitvaart mogelijkheden in Waddinxveen. Zowel bij een begrafenis als crematie kunt u vertrouwen op Teeuw, uw persoonlijke uitvaartondernemer.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.