In Zoetermeer zijn er verschillende mogelijkheden voor een uitvaart. Er zijn begraafplaatsen, een crematorium en diverse kerken in de regio. Teeuw Uitvaartverzorging is met 35 jaar ervaring thuis in de gebruiken en uitvaart mogelijkheden die Zoetermeer te bieden heeft. Met uitstekende relaties verzorgen wij uw uitvaart in stijl.

Begrafenis in Zoetermeer

Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Zoetermeer dan zijn er verschillende mogelijkheden. De gemeente Zoetermeer biedt historische en soms zelfs monumentale locaties, waar de uitvaartdienst plaats kan vinden. Er zijn twee algemene begraafplaatsen in Zoetermeer.

Kerken in Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer kent een rijke geschiedenis. Ook als het aankomt op kerken en gemeenschappen zijn er legio mogelijkheden. Bekijk de verschillende kerken in Zoetermeer hier.

Crematie in Zoetermeer

Op een goed bereikbare locatie in Zoetermeer ligt crematorium Meerbloemhof. Het crematorium is goed toegankelijk voor mindervaliden. In de aula is het mogelijk om muziek te luisteren en naar mooie foto’s uit het leven van uw dierbare te kijken. Wij staan voor u klaar om een mooi afscheid voor uw dierbare te realiseren. Na de plechtigheid is er de mogelijkheid om in de koffiekamer te condoleren en na te praten.

Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1 te Zoetermeer Plan hier uw route

Een begrafenis of crematie regelen in Zoetermeer

Zowel bij een begrafenis als crematie kunt u vertrouwen op Teeuw, uw persoonlijke uitvaartondernemer in Zoetermeer. Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst in andere omliggende gemeenten tussen Rotterdam en Zoetermeer.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.