Stijlvol informeren en bedanken

Na een overlijden moet in korte tijd veel geregeld worden. Teeuw Uitvaartverzorging neemt daarbij talloze praktische zaken zoals het informeren en bedanken van familie, vrienden en relaties, uit handen. Zodra de datum van de uitvaart en eventueel condoleancebezoek is besproken, kunnen rouwkaarten worden verzonden en rouwadvertenties geplaatst.

Rouwkaarten en rouwadvertenties

Vanzelfsprekend is het mogelijk de rouwkaarten en rouwadvertenties naar wens te realiseren. Denk hierbij aan het opnemen van persoonlijke foto’s, afbeeldingen van een dierbaar schilderij of tekeningen. Wij helpen u bij het opstellen van de teksten, het ontwerpen, drukken en verzenden van de rouwkaarten en het aanleveren van de rouwadvertenties bij de juiste kranten.

Liturgie, uitvaartboekje, bedank kaartje en bedank advertentie

Voor de dag van de uitvaart zelf kunnen we een karaktervol liturgie- of uitvaartboekje realiseren. In principe is alles mogelijk. Om na de uitvaart betrokkenen te bedanken voor hun condoleances kunnen wij bedankkaartjes of bedankadvertenties maken en verspreiden.

Wanneer u vragen heeft of graag een persoonlijk advies wenst, zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar. Vul het hiernaast getoonde reactieformulier in of bel tijdens kantooruren 010 – 521 60 16.