Teeuw, uw persoonlijke uitvaartonderneming in Lansingerland

De gemeente Lansingerland is ontstaan uit de fusie van Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. Gemeente Lansingerland is een groeiende gemeente, met een diversiteit aan stedelijke en landelijke kwaliteiten. Met deze diversiteit kan Teeuw Uitvaartverzorging u in de gehele gemeente Lansingerland vele mogelijkheden bieden om aan een uitvaart invulling te geven. Vanzelfsprekend met de aandacht, kwaliteit en service zoals men dat van ons gewend is.

Teeuw Uitvaartverzorging, al 35 jaar een vertrouwd adres in Lansingerland

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar een vertrouwd en bekend adres in de regio Lansingerland. Wij beschikken over een tweetal eigen rouwcentra in de dorpskernen van Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor de catering rondom de uitvaart, het opbaren in de vertrouwde omgeving thuis, in een mortuarium of zaal van een kerkelijke gemeente of zorginstelling. Kortom, in de gemeente Lansingerland verzorgen we de uitvaart precies zoals u dat wenst.

Uitvaartverzorger in de gemeente Lansingerland

Teeuw Uitvaartverzorging is zowel bij een begrafenis als crematie uw persoonlijke uitvaartondernemer. We denken altijd met u mee en verzorgen een complete uitvaart zoals u dat wenst. Of dit nu in Lansingerland is of in een andere omliggende gemeenten tussen Rotterdam en Zoetermeer.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.