Zoetermeer kent drie hervormde kerken, te weten:

Hervormde Oude Kerk Gemeente
De Oude Kerk in Zoetermeer is een Hervormde kerk, gelegen in het oude centrum van Zoetermeer. De Oude Kerk is gebouwd in de periode tussen 1785 en 1787 en is sinds 1970 een Rijksmonument. De kerk is rolstoelvriendelijk en er is een ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Dorpsstraat 59 te Zoetermeer Plan hier uw route

Hervormde Ichtuskerk Gemeente
De in 2013 gebouwde Oosterkerk in de wijk Oosterheem wordt in gebruik genomen door de Ichtuskerk Gemeente. De Oosterkerk staat aan de rand van het winkelcentrum in Oosterheem en biedt ruimte aan ongeveer 350 personen. Voorheen maakte de Ichtuskerk Gemeente gebruik van de Ichthuskerk in Seghwaert. Deze blijft in gebruik bij de Protestantse Gemeente Zoetermeer.

Oostheemplein 320 te Zoetermeer Plan hier uw route

Hervormde Morgenster Gemeente
De Morgenstergemeente in Zoetermeer is een Hervormde gemeente op Gereformeerde grondslag. Het kerkgebouw staat in het oude centrum van Zoetermeer en stamt uit de jaren ’60. De kerk is rolstoelvriendelijk, heeft een eigen mortuarium en zalen voor condoleances en er is een goede parkeergelegenheid rondom de kerk.

Nassaulaan 1 te Zoetermeer Plan hier uw route

Een hervormde uitvaart regelen in Zoetermeer

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met 35 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.