Na de begrafenis wordt een naamplaatje als tijdelijke grafmarkering op het graf van uw dierbare geplaatst. Dit plaatje mag op de meeste begraafplaatsen zo’n half jaar, tot een jaar blijven staan.

Gedenkstenen

Na de begrafenis geven wij uw gegevens door aan onze steenhouwer. Hij zal contact met u opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Tegenwoordig kunnen gedenkstenen van legio aan materialen gemaakt worden. Bij natuurbegrafenissen wordt vaak een boomstam gebruikt, maar ook glas of natuursteen zijn mogelijk. Wat u mooi vindt kunt u samen met de steenhouwer bespreken. In de meeste gevallen kunnen oudere stenen ook worden opgeknapt of bijgewerkt.

Urnen

Na een crematie kunt u ervoor kiezen om uw dierbare thuis in een sierurn te houden. De mogelijkheden van sierurnen zijn enorm. Wilt u meer informatie over een urn, laat het dan weten, dan bespreken wij met u de mogelijkheden.

Gedenksieraden

De as van uw dierbare kan ook in een ashanger of ander sierraad verwerkt worden. Bekijk hier een aantal voorbeelden. Wij kunnen u altijd helpen hierbij.