Teeuw Uitvaartverzorging is een uitvaartonderneming met mensen die vertrouwd zijn met het verzorgen van een uitvaart. Stijlvol, met respect en geheel volgens persoonlijke wensen. Aan alle details besteden we daarbij de uiterste zorg. Nabestaanden nemen wij bovendien – waar mogelijk – extra zorgen uit handen. Met een eigen rouwcentrum in Berkel en Rodenrijs en ons kantoor in Bleiswijk zijn wij een regionale begrafenisonderneming in de regio Lansingerland, Moerkapelle/Zevenhuizen, Waddinxveen, Zoetermeer en Rotterdam en omstreken.

Vooraf een helder en persoonlijk antwoord op al uw vragen

Bij Teeuw Uitvaartverzorging staan we u bij om op alle vragen vooraf een helder antwoord te geven. Het is beter van tevoren alles goed te overdenken en te bespreken, dan achteraf voor verrassingen komen te staan. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.

Meer informatie in de gratis uitvaart brochures

Met deze website hebben we getracht u een overzichtelijk beeld te geven van de stappen die benodigd zijn om een uitvaart volledig te kunnen regelen. Wij stellen ons voor dat het soms fijn is om de informatie ook nog eens rustig na te lezen in een brochure. Deze sturen we u dan ook graag op. Hiernaast kunt u uw wensen kenbaar maken.