Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Zoetermeer dan zijn er verschillende mogelijkheden. De gemeente Zoetermeer biedt historische en soms zelfs monumentale locaties, waar de uitvaartdienst plaats kan vinden. Wanneer het aankomt op de begrafenis zelf kunnen wij in overleg met u en de betreffende begraafplaats passende voorzieningen treffen.

Nieuwe Begraafplaats Hoflaan
Aan de rand van Zoetermeer vindt u de Gemeentelijke Begraafplaats Hoflaan, welke in de volksmond ook wel de Nieuwe Begraafplaats wordt genoemd. De begraafplaats ligt in een groene omgeving met water en heeft daarmee een landelijke uitstraling. Voorheen bevond de ingang van de begraafplaats zich aan de Hoflaan, waar de naam van de begraafplaats zich aan ontleent. De nieuwe ingang bevindt zich aan de Buytenparklaan, welke tevens de ingang is van crematorium De Meerbloemhof. Op de begraafplaats is een nieuwe moderne aula/kapel aanwezig voor circa 167 personen. De begraafplaats Hoflaan is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de begraafplaats en het crematorium.

Buytenparklaan 1 te Zoetermeer Plan hier uw route

Oude Begraafplaats Binnenweg
In het oude gedeelte van Zoetermeer vindt u de Gemeentelijke Begraafplaats Binnenweg. De begraafplaats wordt in de volksmond ook wel de Oude Begraafplaats genoemd en biedt 574 graven. In tegenstelling tot vroeger worden er tegenwoordig alleen koopgraven uitgegeven. Doordat de begraafplaats is omgeven door bebouwing is er geen ruimte is voor uitbreiding. De Oude Begraafplaats Binnenweg is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de begraafplaats.

Binnenweg 17 te Zoetermeer. Plan hier uw route

Begrafenis regelen in Zoetermeer

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met 35 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.