Zoetermeer kent een aantal katholieke kerken, te weten:

Rooms-Katholieke Kerk H. Nicolaas
De Rooms-Katholieke Nicolaaskerk staat in het centrum van Zoetermeer en biedt de ruimte aan 103 personen. De kerk is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de kerk.

Dorpsstraat 26 te Zoetermeer Plan hier uw route

Rooms-Katholieke Kerk De Doortocht
De Rooms-Katholieke Kerk De Doortocht staat in de wijk Buytenwegh – De Leyens en biedt ruimte aan ruim 100 personen. De kerk is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom de kerk.

Hekbootkade 60 te Zoetermeer Plan hier uw route

Rooms-Katholieke Kerk Genesareth
De Rooms-Katholieke Kerk Genesareth staat in de wijk Meerzicht en is rolstoelvriendelijk.

Monnikenbos 10 te Zoetermeer Plan hier uw route

Rooms-Katholieke Kerk De Tabor
De Rooms-Katholieke Kerk De Tabor staat in de wijk Noordhove en biedt de ruimte aan 103 personen. De kerk is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Lijnbaan 77 te Zoetermeer Plan hier uw route

Rooms-Katholieke Kerk De Wijngaard
De Rooms-Katholieke Kerk De Wijngaard staat in de wijk Rokkeveen. De kerk is rolstoelvriendelijk en biedt goede parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Moeder Theresasingel 100 te Zoetermeer Plan hier uw route

Een katholieke uitvaart regelen in Zoetermeer

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met 35 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.