Stijlvol, met respect en geheel volgens persoonlijke wensen verzorgen wij iedere uitvaart. Aan alle details besteden wij
daarbij de uiterste zorg. Wij verzorgen uitvaarten in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Benthuizen,
Moerkapelle, Nootdorp, Pijnacker, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer en waar u wenst.

Het rouwcentrum bij u in de buurt

Naast onze eigen rouwcentra onderhouden wij goede contacten met andere ondernemers waardoor wij ook gebruik kunnen maken van het rouwcentrum bij u in de buurt. Niet alleen voor het opbaren van de overledene, maar ook voor het houden van een afscheidsdienst en/of de condoleance.

Kerkelijke uitvaart

Als de overledene zich betrokken weet bij een kerk of geloofsovertuiging dan wordt er vaak gekozen om hier bij de uitvaart ook gehoor aan te geven door de overledene bijvoorbeeld een Kerkelijke uitvaart te geven. Teeuw Uitvaartverzorging kent hierin alle mogelijke wegen en gebruiken waardoor u de uitvaart in alle rust aan Teeuw Uitvaartverzorging kunt overlaten.

Uiteraard kent Teeuw Uitvaartverzorging ook alle wegen buiten de kerk waardoor wij u altijd en overal kunnen adviseren en bijstaan.

Condoleance

Na de uitvaart kunt u er voor kiezen om met elkaar terug te gaan naar een rouwcentrum of kerk of elke andere gewenste locatie, waar de gelegenheid wordt gegeven om nog te condoleren en/of samen te zijn.

Hierbij kunt u het gebruikelijke kopje koffie aanbieden met cake en/of koek, maar u kunt er ook voor kiezen om iets anders aan te bieden zoals de koek waar de overledene zelf zo gek op was, soep met een broodje of een hapje en een drankje. Uiteraard zijn dit maar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die er zijn. Wij kunnen aan iedere haalbare wens voldoen. Zo kunnen wij ook de condoleance bij u thuis verzorgen, hiervoor hebben wij alle
benodigdheden in eigen huis.

De uitvaart in alle rust regelen

Het is van belang de voorbereidingen in alle rust en met voldoende tijd en zorg te treffen en alle mogelijkheden zowel te kennen als goed te overwegen. Als uitvaartondernemer wijzen we op keuzes en consequenties, op mogelijkheden en bijzonderheden.

Gratis wilsbeschikking

Om in alle rust de uitvaart te regelen bieden wij ook de mogelijkheid om voor het overlijden al uw wensen al eens rustig op een rijtje te zetten. Hiervoor kunt u de gratis wilsbeschikking aanvragen, of een afspraak maken met één van onze mensen om eens rustig te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Kortom, Teeuw Uitvaartverzorging beschikt over een team van mensen dat de hele uitvaart van begin tot einde geheel naar wens verzorgd. Als men dat wil, nemen we alle zorgen uit handen.