In Berkel en Rodenrijs vindt u prachtige traditionele en soms monumentale voorzieningen voor een persoonlijke herdenking en uitvaart.

Begrafenis Berkel en Rodenrijs

Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Berkel en Rodenrijs dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ondanks dat de gemeente Berkel en Rodenrijs niet heel groot is zijn er voldoende historische, en soms zelfs monumentale locaties, waar de uitvaartdienst plaats kan vinden. Bekijk hier de verschillende begraafplaatsen.

Kerken in Berkel en Rodenrijs

De gemeente Berkel en Rodenrijs kent een rijke geschiedenis. Ook als het aankomt op kerken en gemeenschappen zijn er legio mogelijkheden. Bekijk de verschillende kerken hier.

Uitvaart regelen in Berkel en Rodenrijs

Teeuw Uitvaartverzorging is al 35 jaar de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis of crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 – 521 60 16.